Homepage Praktijk Hidio uit Tilburg
Praktijk Hidio

Een kijkje in de wereld van de meridianen

Ben jij bekend met de meridianen die door je lichaam stromen? Heb jij het gevoel dat je niet in balans bent of heb je weleens last van een verstopte neus, constipatie of diarree of eczeem en buikpijn?

De kans is groot dat de dikke darmmeridiaan dan niet optimaal werkt. Volgens de Chinese geneeswijze heeft ieder lichaam twaalf energie├źn die in vastgestelde banen, de meridianen stromen. Ze stromen over en in het hele lichaam en verbinden lichaamsdelen, organen, zintuigen en psyche met elkaar.

Hieronder leg ik uit wat de dikke darmmeridiaan precies doet en hoe voetreflexologie kan helpen om jouw lichaam weer goed in balans te brengen. Dan kun jij vol energie verder genieten van de zomer!

De dikke darmmeridiaan

Deze meridiaan vormt het afvoersysteem voor het lichaam, de hersenen en het emotionele zelf. Hij zorgt voor het loslaten van het overbodige (oude zaken) en dat er ruimte komt voor nieuwe dingen.

Ben jij regelmatig verdrietig door een bepaald verlies of heb je moeite met het realiseren van je dromen? Dan zul je voelen dat de balans ver te zoeken is in je lijf; het is een teken om actie te gaan ondernemen.

Meridiaanmassage

Met behulp van een ontspannende meridiaanmassage kun jij je in een korte tijd beter en sterker voelen, zowel van binnen als van buiten.
Door de hand en/of voetreflexologie gaat de energie weer rijkelijk door het lichaam stromen en zorgt de dikke darmmeridiaan voor een goede afvoer van afvalstoffen, zowel lichamelijk als geestelijk. De positieve gevolgen van deze massage zijn
dan bijvoorbeeld: een betere stoelgang, kalmeren van het zenuwstelsel en een positievere instelling.

Ik heb veel ervaring opgedaan in meridiaanmassage en help jou met plezier verder
in mijn praktijk. Wil je een afspraak maken of eerst informatie ontvangen over mijn behandelingen, klik dan hier.