Homepage Praktijk Hidio uit Tilburg
Praktijk Hidio

Ontspanning na de drukke feestdagen

Ben jij aan het rennen en vliegen tijdens deze drukke decembermaand? Kun je maar geen moment voor jezelf vinden om even stil te staan en te genieten van de warme sfeer die deze maand met zich meebrengt?

Dan is een AromaTouch massage een goede uitkomst: een zachte massage van rug en voeten waarbij 8 verschillende hoogwaardige etherische oliën hun werk doen. De massage vindt plaats op de verticale reflexzones van de rug en de voeten. Elke olie heeft een krachtige werking en deze toepassing heeft als doel het lichaam in evenwicht te brengen.

De ene olie heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de andere werkt rustgevend en weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. Na afloop ben je helemaal ontspannen en kun je nog uren nagenieten dankzij de dieptewerking van deze massage.

Tijdens de maand januari bied ik deze massage aan voor het speciale tarief van € 45,00.

Of wil jij juist een ander een verwencadeau geven tijdens de feestdagen?

Dat kan met een cadeaubon van € 30,00 die je naar keuze kunt gebruiken voor:

   · verkorte (kennismakings) voetreflexmassage

   · 50% korting op een volledige voetreflexmassage

   · Deelname aan een workshop voetreflexmassage

Ik help je met plezier op weg om op een ontspannen manier 2017 in te stappen. Neem hier contact op voor de AromaTouchmassage of een cadeaubon.