Homepage Praktijk Hidio uit Tilburg
Praktijk Hidio

Over Hidio

De voetreflexzonetherapie kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar werk dat mij echt gelukkig maakt. Drie jaar later was ik afgestudeerd voetreflexzonetherapeut. Binnen deze therapie vloeien mijn interesses - spiritualiteit en natuurlijke geneeswijzen - op een vanzelfsprekende manier in elkaar over.

Hidio

De voetreflexzonetherapie geeft mij de voldoening die ik zoek. Sinds 2004 werk ik  in mijn eigen praktijk, die ik Hidio heb genoemd. Hidio betekent: aandacht.

Mijn kennis vul ik voortdurend aan met ondermeer specialisaties zoals voetreflexologie bij zwangerschap, stervensbegeleiding en rouwverwerking en Aromatherapie.

Sinds 2008 ben ik lid van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Wat kun je verwachten

Als je een afspraak maakt voor de voetreflexzonetherapie, hebben we eerst een intakegesprek van ongeveer 1,5 uur. Tijdens deze kennismaking heb je ruim voldoende tijd voor je vragen. Verder doe ik een intake en maak ik een voetanalyse. Je krijgt tot slot een ontspanningsmassage.

Vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en de manier waarop je op de massages reageert.

Plan een afspraak