Homepage Praktijk Hidio uit Tilburg
Praktijk Hidio

Workshop voetreflexmassage

Tijdens de workshop voetreflexmassage maak je op twee manieren kennis met deze massage.

Gemasseerd worden

Gedurende de helft van de workshop krijg je een voetreflexmassage van een medecursist. Ik vertel je precies wat je moet doen om een ontspannende voetreflexzonemassage te geven. Voor jou is het puur genieten.

Masseren

Tijdens de andere helft van de workshop masseer jij een medecursist. Nu krijg jij de instructies en handige tips. Je leert hoe je iemand via een voetreflexmassage kunt ontspannen in een rustige en ontspannen sfeer. Daardoor verdwijnen de dagelijkse beslommeringen naar de achtergond.

Gun jezelf of je vriend(in) dit cadeau

De workshop voetreflexmassage is leerzaam, verrassend en verkwikkend. Hierdoor leent deze workshop zich ook voor inschrijving samen met een vriend of vriendin. Aanmelding kan alleen per groep van 4 personen.

De prijs is € 32,00 per persoon, dit is inclusief koffie/thee en cursusmateriaal.


Lees hier de ervaringen van anderen.

Meld je aan voor de workshop

Workshop Zelfhulp door handreflexologie

 

Net zoals bij de voeten is het lichaam ook in de handen weerspiegeld in de vorm van reflexzones. Voeten zijn over het algemeen gevoeliger voor een reflexmassage, maar de handen kun je zelf makkelijker masseren.

Er zijn veel momenten waarop je dat kunt doen, zoals onderweg in bus of trein, als je ergens staat te wachten of gewoon thuis op de bank voor de TV.

De positieve effecten van handreflexologie

  • je kunt bij jezelf ontdekken waar eventuele blokkades zitten of waar je energie niet goed kan stromen.
  • door regelmatig je handen te masseren kom je dieper in contact met jezelf en kun je deze blokkades opheffen waardoor de energie weer kan gaan stromen en je beter in balans komt.
  • je krijgt een betere doorbloeding
  • het zorgt voor ontspanning

Handreflexmassage kan heel effectief zijn bij bijvoorbeeld hoofdpijn en verkoudheid, maar het is ook dé manier om je hoofd leeg te maken en te ontspannen. Daarna kun je heerlijk gaan slapen en de volgende ochtend uitgerust aan de dag beginnen.

Tijdens deze workshop vertel ik je eerst over de theorie van de reflexzones. Daarna ga je jouw handen samen met mij onderzoeken/ontdekken en leer je verschillende massagegrepen om de reflexzones op je handen te bewerken.

De prijs is € 32,00 per persoon, dit is inclusief koffie/thee en cursusmateriaal.

Aanmelding alleen voor groepjes van minimaal 4 personen.

Heb jij interesse in deze boeiende workshop waardoor je straks zelf aan de slag kunt met handreflexologie? 

Meld je aan voor de workshop